penktadienis, kovo 11

akcija atrakcija ir antroji lėlė

sveiki.

pirmiausiai tai pranešu/primenu visiems - Facebook'e paskelbiau tokią akciją, kuri dar galioja savaitę. jeigu kam patiko/patinka mano kurti veideliai-sagės, tai visiems jiems iki kovo 17 dienos taikoma 30% nuolaida :) dabar jų kainos svyruoja nuo 30 iki 40 Lt. tad jeigu jie Jums buvo per brangūs, gal dabar kaip tik tas metas, kai galite sau leisti įsigyti vieną iš jų? dar likę yra šie:

taigi, jeigu sudomino - rašykite čia, į FB arba į marginejimai (at) gmail.com ir susitarsim ;)

kitas dalykas - nauja lėlė... Marta. ar Jums taip būna (dažnai klausiu būtent tokio klausimo, nes galvoju, kad gal čia tik aš taip blaškausi...), kad nors ir turite krūvą kitų darbų, bet užsiimat kažkuo visiškai kitu? taip man buvo su šia lėle. nors ir turiu nemažai užsakymų polimerinio molio ir ICE resin dalykams, bet niekaip negalėjau atsitraukti nuo seniai pradėtos lėlės. ji šįkart gerokai didesnė už pirmąją Magdą - 30 cm. visi sąnariukai padaryti iš stiklo karoliukų, todėl ji truputį marionetiška, bet tuo pačiu ir savotiškai smagi, nes gali sodinti kaip tik sugalvoji, visaip kraipyti rankas ir kojas :) šį kartą plaukus dariau iš viskozės pluošto, dėl to jie atrodo labai tikroviškai. rūbus siuvau iš šilkinės skarelės, jau seniai laukusios savo valandos. rūbą siuvinėjau smulkiais stiklo karoliukais. batai pasiūti iš natūralios odos. kepuraitė padaryta iš kriauklės. visi rūbai, kepuraitė, batai bei plaukai nenuimami. 

laukiu komentarų, ką apie ją manote, nes labai jau ji išmyluota iščiūčiuota :)) ir galvoju, kad jeigu atsirastų žmogus, norintis ją pasiimti sau į namus - su džiugesiu ją parduočiau.

šiai panelei taip patiko fotografuotis, kad dariau net tris fotosesijas. bet čia gal iš tikrųjų dėl to, kad vis nebuvau patenkinta rezultatu :) man gal gražiausia vakare po staline lempa. tie švelnūs šešėliai, mmm...
 čia jos kartu su Magda :) matosi dydžio skirtumai :)
 ši šukuosena - iš tų, kokias daryčiausi žiemą, jeigu turėčiau ilgus plaukus :D
 na, ir dieninė fotosesija. saulė labai norėjo bendrauti, tad irgi nemažai šešėlių.




manau, kad lėlių tikrai bus daugiau. nors darbo ir laaabai daug ir įkvėpimo vis reikia laukti, kad pabaigtum, bet kai viską padarai, apima neapsakomas jausmas. 

a, tiesa. štai, kaip ji atrodė maždaug įpusėta :D

linkiu visiems gražaus ilgojo savaitgalio. buvau iškišusi nosį lauk, tai greitai vėjas parvarė namo. neperšalkit :)

10 komentarų:

  1. Nu ir grožybę padarei :) Matosi didelis patobulėjimas šioje srityje (nors tik antroji lėlė). Pirmosios nuotraukos labai dailios, šiek tiek makabriškumu alsuoja...

    Norėjau paklausti, iš ko lipdei? Aš tai esu lipdžius iš jau labai nekokio modelino, stambiom detalėm gerai, bet su smulkesnėmis niekaip nesusidorodavau, o čia tokie dailūs pirštukai, tai jau lipdimo masė jaučiu iš profesionalesnių? Vis mąstau vėl ką palipdyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ačiū, mergaitės ;)

    Raimonda, visą lėlę lipdžiau iš Fimo ore džiūstančio modelino (jį lipdžiau ant vielio, popierine juosta apklijuoto karkaso), tik plaštakas truputį kitaip dariau - su vatos diskelių juostelėm ir lipalu :D na, čia tokie pusiau atrandami, pusiau sužinomi būdai), jeigu norėsi - brūkštelk laišką, detaliau paaiškinsiu :) šiaip esmė darbe su ore džiūstančiais modelinais - drėkinimas ir įrankiai. o visa kita manau praktikos reikalas... aš plaštakų gražių dar vis nesugebu vien iš modelino padaryti, bet manau, kad daugiau palipdžius tikrai pavyktų, nes juk kažkaip žmonės nulipdo :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nerealiai grazi :D Tokia, tikra prancuzaite: elegantiska ir liekna :P O jau sukuosena ... Ypac, kai salta :)
    Jau isivaizduoju, kokio grozio bus sekanti lele :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. likau išsižiojusi, sužavėta... negaliu atitraukti akių - ji gyva! o nuotraukos, ypač vakarinės lempos šviesoje, kiekvieną galėčiau kabinti sau prieš nosį ir jos įkvėpinėtų, melancholiškai alsuotų :) anuka, nuostabi tu :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. ačiū labai labai už gražius žodžius :) jūsų žodžiai įkvepia kurti, kad ir kaip būtų sunku :) ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  6. kokia JI nepaprasta!!! išties net per ekraną spinduliuoja ta energetika, kurią įdedi į savo darbus. kiekvienu vis labiau ir labiau žaviuosi, tikrai žinau, kad vieną dieną būtinai pasibelsiu į Tavo pašto dėžutę :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. ačiū, Elena, kaip smagu Tave čia matyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. žavi savo lėlėmis ir jų fotografijomis..:> atrodo, daug širdelės įdėta į visą procesą.

    AtsakytiPanaikinti