pirmadienis, vasario 28

AND THE WINNER IS...

labas vakaras :)

pati šiandien sutrikau, kad taip greitai atėjo ta diena, kai turiu paskelbti pirmojo savo dovanojimo laimėtoją. vis man keista, kad vasaris toks trumpas mėnuo :)

tempiu gumą, aha :D istorija tokia: šiandien popiet jau buvau ištraukusi laimėtoją, bet bloge nieko apie tai nebuvau dar spėjusi parašyti (nes turiu ligą - ir paprasčiausias nuotraukas VISADA turiu sutvarkyti, VISADA. jokių išimčių, jokių pasiteisinimų. VISADA.) sėdau tvarkyti nuotraukų, žiūriu, kad dar gi Kibirkštėlė pakomentavo ir kaip ir spėjo, nes nebuvau sustabdžiusi komentavimo... teko visus burtus iš naujo maišyti... tad štai koks reportažas apie visą traukimą:

- surašiau visus dvylika vardų ant lapelių (ne trylika todėl, kad pati pirmoji mergaitė, kuri komentavo, nepaliko jokių nuorodų, tad ji automatiškai nedalyvavo traukime...)
- susiradau tokį stebuklingą burtų maišelį, į kurį sudėjau visus vardus :)
- visaip tą maišelį purčiau purčiau purčiau...
- atsargiai ištraaaaukiau vieną lapelį...
- irrrrr.... laimėtoja yraaaaa.... :)
DANGUOLESAN!!! sveikinimai! susisieksiu su Tavimi asmeniškai :)

o visoms nelaimėjusioms noriu padėkoti, kad nepraeinate pro šalį, vis čia užsukate, paskaitote. bus dar tų dovanojimų, artėja dar viena tokia proga... ;) tad sekite mano dienoraštį ir dalyvaukite :)

gražios savaitės jums.

2 komentarai: