šeštadienis, sausio 29

daug naujienų

sveiki.

tai pirmiausiai noriu pasidžiaugti atradimais :) antrą kartą man buvo perleistas Stylish Blogger Award. nekartosiu viso ritualo, tik pasakysiu, kad šio antrojo apdovanojimo dėka atradau puikią kūrėją - Liną Laukę ir jos Fabrikėlį :) ačiū, Lina ;)

kitas dalykas - baneriavimas :) prieš kurį laiką man parašė Rita iš Pasakon ir paprašė Marginėjimų baneriuko, kurį galėtų įsidėti į savo blogą. tai prikrapščiau kelis banerius ir galvoju - pasidalinsiu ir su Jumis. gal kam nors irgi norėsis vienu iš jų papuošti savo blogą ar tinklapį :) žinoma, norėčiau apie tai žinoti ir gauti Jūsų banerį mainais :) tokia savitarpio reklamos pagalba :D pažadu vis įmesti po kelis naujus, nes visai patiko vaidinti dizainerę :)))






ir trečias iš dalykų - pagaliau sulaukiau siuntinių iš Amerikos, jė! ICE resin vėl bus :) kol kas pabaigiau dar pernai pradėtus žiedus su Vilniaus žemėlapiais. neatsidžiaugiu :)
Bazilijonų.
 Traukinių stoties.
 Senamiesčio. rezervuotas.
 Markučių.
 Sinagogos. keliaus dovanų.
 Maloniosios. keliaus dovanų.
o ką dar galiu papasakoti... užėjo man melancholijos dienos, visai negaliu nieko kurti, tik mechaninius dalykus darau - apsiuvinėju karoliukais sages, vakarais žiūrėdama filmus neriu platų ir ilgą šalį/kapišoną ir dar naujos lėlės karkasą modelinu vis priešokiais aplipinu... atkeliavo iš amerikų ir ruošiniai sąsagoms, kurias jau seniai norėjau išbandyti :) tikiuosi, kad tuoj pabus mano piršteliai ir mūzos, nes jau tikrai reikėtų užsiimti visu sąrašu užsakymų ir eskizų įgyvendinimu. 

linkiu visiems gražaus savaitgalio ;)

2 komentarai:

  1. butu saunu isigyti sage su vilniaus zemelapiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. mm..aha, pas mus Pasakūne jau sėdi baneriukas...rekomenduoju ir kitiems :)

    AtsakytiPanaikinti