trečiadienis, gegužės 5

pabaigos pradžia :)

sveiki.

kaip Jums pavasario orai? man tai nelabai kažkaip... jau gegužė prasidėjo, o dar nei karto trumpų rankovių nebuvau išsitraukus... siaubas kažkoks :)
naujienos - baigėsi Auksarankių akademija. keista, labai kažkaip greitai prabėgo tie du mėnesiai :) gal dėl to, kad nebuvo kada nuobodžiauti :) labai džiaugiuosi, kad ryžausi joje dalyvauti, nes išmokau daugybės naudingų dalykų, kuriuos tikrai panaudosiu praktiškai, ypač - papuošalų eskizavimą. ačiū dėstytojai aliai :)




o čia - mano baigiamasis :) gamintas iš popieriaus, jungtas viela, pagyvintas japoniško biserio karoliukais. gaminau iš Užupio respublikos kalendoriaus, kurį pirkau iš Žilvos, kurio jau nebėra tarp mūsų. kažkaip nesinorėjo, kad kalendorius tiesiog atsidurtų šiukšliadėžėj, tad bent jau taip panaudojau :) ir dar liko keli lapai, tai kažką dar jaučiu sugalvosiu, nes labai jau man kažkaip patinka tie lino raižiniai... ;)

dabar vyksta darbų vertinimai, tad dar gal bus koks įrašas apie tai, kelintą vietą iš 80 (!!!) užimsiu :))))

3 komentarai:

  1. ot, fainas - fainas :) beje, įdomi istorija apie tą kalendorių :) žinai, jį iliustravo mano geriausios draugės sesuo, su kuria ji susipažino tik pernai! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. man šis papuošalas gražus ir savo idėja, ir panaudotom medžiagom, ir atlikimu...
    džiaugiuosi,kad teko stebėti kaip jis "gimsta" :)
    Gražina

    AtsakytiPanaikinti
  3. beje, ta mergina, kuri iliustravo šį nuostabų kalendorių, susirado mane Facebook'e ir pasiūlė nerealų dalyką - kažkada netolimoje ateityje eksponuoti šį mano vėrinį kartu su kitų menininkų šio nuostabaus kalendoriaus variacijomis! tiesiog nuostabu ir nekantru :)

    AtsakytiPanaikinti