pirmadienis, gruodžio 13

žiedai tarp žiedų

uch, truputį pargriuvo žiema, patirpo ir vėl tvirtai šąla (-17°C jau...) brrrr... :) bet gerai gerai, aš dar nenoriu, kad žiema baigtųsi , nes dar ir su rogėmis nepavažinėta, ir po miškus nepabraidžiota (o mano mama savaitgalį savo kailinius jau paslėpė į spintas...).
kartais vis pagalvodama apie vasarą, prisimenu, kaip rinkau ir džiovinau visokius augalus, o paskui dar ir draugę Gitą gerokai nureketavau (kaupė ji gėles projektams įvyksiantiems "kada nors", tai ir negailėjo atiduoti). rodau, į ką nusėdo kai kurie augalai (absoliutūs favoritai - baltieji pūkai!) :)

visa armija:
 "Lengvumas". užsakytas ir jau iškeliavęs.
 "Iš saulės".
 "Tylios fėjos". rezervuotas
 "Poezijos posmas". iškeliavęs.
 "Tylu". komplekto dalis, iškeliavo.
ir visas "Tylu" komplektas:
liūdna žinia ta, kad pabaigiau savo ICE resin atsargas ir kurį laiką nebus šių "stikliukų"... reikia užsisakyti to stebuklo, o keliauja jis iš toli - iš Amerikos... bet gal kai ilgai lauksim, tai ir rezultatai labiau džiugins ;) o kas gali žinoti, ar nebus pabandymų su gerokai pigesniu, bet ir neaiškesniu daiktu - rusiška epoksidine derva :) būtinai pasidalinsiu naujienomis iš to fronto :)

tai tiek žinių šiam kartui. polimerinis molis laukia, netrukus bus naujų žvėrių ;)

3 komentarai:

  1. Neitiketinai jaukus ir tokie silti (nes ideta ne tik ranku siluma, bet ir dalele sauletos vasaros ) papuosalai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. "Tylu" komplektas įstrigo,gaila,kad jau neber.
    Ten zieduke juodas ar tamsiai melynas fonas?

    AtsakytiPanaikinti
  3. bocozoo - manau, kad bus daugiau kažko su tokiais pūkeliais, kai tik gausiu siuntinį iš Amerikos... o "Tylu" naudojau juodą foną :)

    AtsakytiPanaikinti