šeštadienis, birželio 12

daugybė daugybė

sveiki. karrršta... kai taip karšta tai nesinori niekur kišti nosies... tad sėdžiu sau ir marginėju :))) ir štai kiek visokių naujienų prikaupiau. taip ir būna, kai iškepi ilgai kauptą skardą modelinų ir visus per vieną vakarą sutaisai :)
švelniai alyviniai "žagarėliai". šie iš pradžių buvo žydri, visai kitaip priglamžyti pribanguoti, paskui primaišiau net nežinau kokių spalvų, perminkiau iš naujo ir gavosi tokia alyvų spalva. ir susiraitė visas tas alyvų grožis į žagarėlius :) jie iškeliavo Ingai ;)
o čia radau savo dėžutėse paslėptus kelis trumpulius iš paties pirmojo modelino kepimo gal prieš metus... atsimenat tokius auskarus "pagaliukus"? tai vat čia iš tos pačios "dešrytės".

šių įsegimai - sidabriniai. IŠKELIAVO
čia pabandžiau pakartoti kažkada irgi buvusius tokius primarginimus, nes moteris, kuri nupirko tuos anksčiau keptus, vieną pametė :/ bet žinoma, raštus tokius pat atkartoti yra visiškai neįmanoma, tad kepiau visai naują porą.
šie tokie etniniai kažkokie :D
šie jau šiandien IŠKELIAVO į Vilnių Mildai :)
šie man pačiai labai patinka, nors gal ir saldooooki ;) IŠKELIAVO
pagaliau susikaupiau ir pasigaminau tokias dešras (angl. CANE) iš skaidraus ir balto modelino, kurias vėliau plonai pjaustant ir lipdant ant spalvoto pagrindo išgaunamas labai smagus gylio efektas.



ir keli "sidabravimai" :) lapeliai vėl gi nesigavo tokie pat, kaip ta anksčiau gaminta sagė, nes neatradau kokiu įrankiu lapelio "gysleles" paišiau... na, bet galima jų ir nekomplektuoti su sage :)
ir dar pora sagių. spiralė.
sraigė. IŠKELIAVO
ir paskuitiniai šiandien :) stiklo "tabletyčių" kekės. man patinka, kai auskarai šiurena ausyse ;)
tai matot kas darosi, KIEK visko prigaminu kai taip karšta :)

iki kitų susirašymų ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą